Vermogensadvies

Als vermogensadviseur en financieel adviseur beleggen (DSI V) begeleidt Robert van As u gedurende de hele looptijd en monitort hij op risicobeheersing en rendement-maximalisatie.


Op het gebied van sparen en beleggen zijn er veel mogelijkheden. Sparen bij uw eigen bank bijvoorbeeld of via een internetspaarrekening met vaak een hogere rentevergoeding.


Zo houdt Van As Financieel Advies bijvoorbeeld in geval van een vaste spaarrente in de gaten of dit elders beter kan en wordt periodiek getoetst of de vermogensgroei volgens planning verloopt of dat er een aanpassing nodig is. Ook kunnen relaties via Van As Financieel Advies investeren in gerenommeerde beleggingsfondsen die tot de absolute top van de markt behoren. Als financieel planner kan Van As Financieel Advies als geen ander de geformuleerde doelstellingen koppelen aan de meest optimale vermogensstrategieën.


Uw liquide vermogen kunt u, naast sparen, ook beleggen in het kader van het behalen van uw financiële doelstellingen. Met de kans op toename van rendement neemt ook de kans op risico toe, dus uw beleggingen dienen goed aan te sluiten bij uw risicoprofiel en de wensen die u hebt. Bijvoorbeeld het aflossen van (een deel van) uw hypotheek, vermogensvorming voor een aanvullend inkomen later of het in stand houden van uw vermogen voor inflatie. De eerste stap betreft het opstellen van een cliëntprofiel. Van As Financieel Advies inventariseert uw financiële positie, kennis, ervaring, doelstellingen en risicobereidheid. Dit proces is dynamisch en interactief. Voor het totale traject hanteren wij een 8-stappenplan. Dat stappenplan kunt u in zijn geheel, maar ook gedeeltelijk laten uitvoeren. Hierdoor sluit de uitkomst perfect aan bij uw wensen en doelstellingen.

Twitter

    Tweets kunnen niet worden geladen
    Klik hier om ze online te bekijken